Skrytá manipulácia strachu

So stratou Poznania, že VŠETKO SO  VŠETKÝM SÚVISÍ, nám strach zobral SÚCIT, ODVAHU, SPOLUPATRIČNOSŤ a STATOČNOSŤ vo vzťahu k sebe samým aj vo vzťahu k druhým ľudským bytostiam.
Tieto kvality Lásky  strach úplne vymazal.
Ak  ľudská bytosť naozaj  stratí Poznanie, že VŠETKO SO  VŠETKÝM SÚVISÍ, strach jej tieto kvality LÁSKY ako je SÚCIT, ODVAHA, SPOLUPATRIČNOSŤ a STATOČNOSŤ zoberie a táto ľudská bytosť potom nedokáže vnímať Vyššie princípy Vesmírnych zákonov, lebo je nepredstaviteľne sebecká.
Takáto ľudská bytosť potom existuje len sama pre seba.
Nedokáže sa na nikoho iného pozrieť a nevie ani nikomu inému pomôcť v núdzi, ale zároveň ten strach v nej vytvorí až PANIKU, že by sa sama mohla ocitnúť v podobnej situácii a preto sa začne  všetkému vyhýbať a všetkým strániť a začne samú seba izolovať.

Je to tak preto, že im strach zobral základné POZNANIE, ktoré platí na Matke Zemi od počiatku vekov, že VŠETKO SO  VŠETKÝM SÚVISÍ, VŠETKO JE SO VŠETKÝM PREPOJENÉ A PREVIAZANÉ.
A toto je uzatvorený kruh.
A v tomto kruhu cez stratu tohoto Poznania tým, že strach vytvoril tú ODDELENOSŤ, zobral SLOBODU všetkým trom.
Strach to dosiahol práve preto, že stratou tohto základného Poznania, že VŠETKO SO VŠETKÝM SÚVISÍ, zobral týmto trom ľudským bytostiam ich SÚCIT, ODVAHU, STATOČNOSŤ, SPOLUPATRIČNOSŤ a to všetko ako dôsledok straty SLOBODY, ktorú si však vôbec ani jeden z nich neuvedomuje a nahradil ich sebeckosťou, lenivosťou a neochotou.

Potrebujem prijať Zodpovednosť za  všetko čo sa okolo mňa deje, lebo je to súčasťou energetickej siete, do ktorej aj ja sama prispievam, ktorú aj ja sama budujem a preto je aj mojou Zodpovednosťou nesloboda týchto dvoch bytostí.
Keď PRIJMEM túto ZODPOVEDNOSŤ, vráti sa mi SÚCIT k nim a ten SÚCIT vo mne rozpúšťa sebeckosť a neochotu im pomôcť a ja tak v sebe nájdem odvahu, aby som týmto dvom ľudským bytostiam podala pomocnú ruku v ich neslobode a pomohla im získať späť ich slobodu.
Práve tá ochota poskytnúť pomoc, podať pomocnú ruku, aby oni mohli sami sebe vrátiť SLOBODU, je  ton okamih, kedy si aj ja sama ponechám svoju vlastnú SLOBODU.

Táto skrytá manipulácia využíva práve CHCENIE vášho EGA a zároveň hlavu pýchy CHAMTIVOSTI, ktorá vo vás vytvára  majetnícky pocit, že vám niečo patrí a to sa samozrejme týka aj ľudskej bytosti ako takej, nie len majetku, čiže vytvára vám vo vzťahu k ľudskej bytosti, ktorú chcete chrániť, presvedčenie, že je vaším majetkom.
Tieto väzby dokážete vytvárať nesmierne silné napríklad voči vašim deťom, pretože v spoločnosti máte vytvorené presvedčenie, že deti vám patria, sú doslova vašim  majetkom. Nedokážete ich ani potom keď vyrastú, veľmi dlhý čas vo vašich životoch vnímať ako samostatné a slobodné ľudské bytosti, ktoré majú posvätné právo rozhodovať  samé o sebe samých a sami za seba.

„pokračovanie celého textu  si môžete prečítať v knihe Posolstvá Lásky 3. časť – Pokora a pýcha“

DOSTUPNÁ CEZ E-SHOP 
https://506688.myshoptet.com/posolstva-lasky-iii–cast–pokora-a-pycha/

Lužný les

Fotografia je uverejnená so súhlasom autora : Ing. Stanislav Kadlec.
Originál fotografie je zverejnený na stránke autora :  https://stano-kadlec.webnode.sk 

Stromy v zime

Fotografia je uverejnená so súhlasom autora : Ing. Stanislav Kadlec.
Originál fotografie je zverejnený na stránke autora :  https://stano-kadlec.webnode.sk 

Pridaj komentár