Beznádej a a príchod mimozemských civilizácií na Matku Zem

Otázka: Toto je prípad aj mimozemskej civilizácie, ktorá prišla pred 80-tisíc rokmi na územie dnešnej Bosny a Hercegoviny?
Odpoveď: Áno a tam nebol u nich žiadny súcit, žiadna spolupatričnosť, žiadna snaha sa rozdeliť, takým spôsobom tá civilizácia fungovala.
 Pre nich to nebolo o tom, že ony by chceli naschvál niekomu robiť zle, lebo toto ony v tej podstate nepoznajú. Ony len vedia, že na prežitie niečo potrebujú a to si zoberú, či sú to nerasty, voda, krv, deti alebo nejaká iná forma energie. Na to, aby sa mohli rozmnožovať, potrebujú objekt, ktorý im zabezpečí tú ďalšiu generáciu a toto zase u ich a z ich pohľadu nie je nič zlé, lebo ony nevedia v tej podstate, že to, čo robia, je zlé.
Musíte si to predstaviť tak, ako keď je malé dieťa, ktoré najprv nevie nič a ani nevie, že nevie nič a nevie, čo je zlé a nevie, čo je dobré, musí sa to najprv naučiť.
Takže emočná úroveň u týchto mimozemských civilizácií absentuje a napriek vysokému stupňu inteligencie a technickým znalostiam táto emočná súčasť u nich neexistuje.
Zase si to predstavte tak, že aj medzi vami ľuďmi sú také ľudské bytosti, napríklad vedci, matematici, ktorí sú veľmi technicky zameraní ľudia, ktorí žijú v svojom svete laboratórií a čísel, ako keby odtrhnutí od reality života, a tak si potom nevytvoria ani partnerstvá ani rodiny a nič im to ani nehovorí, lebo ten ich život v tom ich svete sa naplní prostredníctvom výskumu, bádania, programovania a podobne. Práve preto takíto ľudia potom nechápu svojich kolegov, ktorí majú rodiny, že potrebujú ten čas venovať deťom, ísť na dovolenku a žiť ten život aj iný ako len ten pracovný, lebo oni nechápu tú potrebu toho spoločenského a emočného vyžitia, je im to proste cudzie.
Keď si to predstavíte globálne ako celú civilizáciu, ktorá takto funguje, ale ešte v tom tvrdšom režime, takže ony ani nemajú ten zážitok vlastnej rodiny, ktorá by ich vychovala a v ktorej by nejaký emočný základ dostali, pretože v tej civilizácii toto proste vôbec neexistuje, tak potom tá civilizácia s takouto DNA lieta a presúva sa Vesmírom a hľadá vhodné podmienky buď na svoje nové pôsobisko, alebo miesto, kde môže tú ďalšiu generáciu cez niekoho iného získať.
A práve toto tá mimozemská civilizácia vtedy dávno pred 80 000 rokmi urobila.

pokračovanie celého textu  si môžete prečítať v knihe Posolstvá Lásky IV. časť – Strom života v kvete života“

Objednať knihu si môžete tu:
https://506688.myshoptet.com/posolstva-lasky–4-cast-strom-zivota-v-kvete-zivot/
alebo prostredníctvom emailovej adresy: posolstvalasky@gmail.com

Kniha : Posolstvá lásky 4.časť – Strom života v kvete života