Viera a očakávanie

A preto si zapamätajte a prijmite Poznanie, že SVETLO VIERY,  VŽDY a za každých okolností máte na dosah a keď ruku vystriete, JA vám ho vložím do dlane.
A toto SVETLO VIERY, keď vložíte do svojho vnútra, srdca a duše, vám pomôže opäť nájsť Lásku vo vašom Živote a obnoviť Vieru a Dôveru v Seba samých, v Život, v Lásku, v Boha, v Stvoriteľa a vo Vesmír ako taký.
Toto je falošná hra strachu, ktorú s vami začal hrať, aby vám zobral vašu Vieru, ale zároveň, aby vám zobral aj možnosť, ktorá vám bola daná na počiatku Bytia, ako môžete svoju Vieru obnoviť.

A zobral Vám Poznanie, že to Svetlo Viery máte VŽDY na dosah svojej ruky.
A tým, že vám zobral toto Poznanie, vytvára vo vás ľudských bytostiach a v celej vašej spoločnosti veľmi hlbokú priepasť beznádeje, z ktorej sa potom nie len ako jednotlivci, ale celá vaša spoločnosť veľmi ťažko dokážete dostať von, pretože týmto falošným obrazom vám zobral práve toto Poznanie, že Svetlo Viery máte VŽDY na dosah svojej ruky.

Pre vás ako ľudské bytosti je nesmierne dôležité, aby ste prestali vytvárať Očakávania k sebe
samým a k všetkým ostatným, lebo sú to práve vaše Očakávania, ktorými paradoxne samým sebe,
beriete svoju Slobodnú vôľu.
A vedzte, že Očakávanie ako také, je jedným z najmocnejších nástrojov strachu, pretože medzi
Očakávaním a Vierou je veľmi tenká hranica, nesmierne tenká, je oveľa tenšia ako pavučina, je to len opar,
ktorý oddeľuje Vieru od Očakávania.
A je to tak práve preto, že Očakávanie  ako jeden z najsilnejších nástrojov strachu, dokáže vo vašom vnútri  zhasnúť Svetlo vašej Viery.
A keď zhasne Svetlo vašej Viery, tak sa prepadnete do tmy beznádeje a hoci stojíte na tom najbezpečnejšom mieste na Zemi, tak o tom neviete, pretože VY potom budete vnímať okolo seba, len hustú,  absolútne čiernu tmu.
A tým, že vám strach zobral Poznanie, že Svetlo Viery máte VŽDY na dosah svojej ruky a JA vám ho VŽDY položím do vašej dlane, lebo vás bez podmienok milujem, zobral vám strach zároveň schopnosť opäť zažať vo svojom vnútri Svetlo Viery, aby ste mohli žiariť Láskou, ktorá vo vašom vnútri prebýva a je vašou vnútornou silou, pretože vám zobral všetku ODVAHU, aby ste dokázali vystrieť svoju ruku pred seba.

A tak ako každá jedna bunka vo vás napĺňa svoje poslanie práve prostredníctvom vás,
ako celistvej ľudskej bytosti, tak aj VY ako jednotlivé a jedinečné  ľudské bytosti,
napĺňate svoje poslanie prostredníctvom MŇA. A to je tá VIERA a DÔVERA.
Každá jedna  vaša bunka má Dôveru a Vieru v seba samú a zároveň dôveruje  a verí vám, ako ľudskej bytosti. A práve preto je potrebné, aby ste obnovili svoju Dôveru a Vieru v seba samých a zároveň verili a dôverovali aj MNE. Je jedno aké meno mi dáte, či ma budete nazývať Bohom, Stvoriteľom, Životom, Láskou, Vedomím, či Vesmírom, ale potrebujete mať v sebe  UKOTVENÚ a to zdôrazňujem UKOTVENÚ VIERU a DÔVERU  vo vyššie princípy, pretože Láska, Boh, Život, Stvoriteľ, Vedomie, či Vesmír je vyšší princíp BYTIA.
Ak na akejkoľvek úrovni, či rovine vášho Bytia, máte nedôveru, nedokážete naplniť svoje poslanie,
sny a túžby a vtedy sa vaša Viera zmení na Očakávanie.
A to je ďalší uzatvorený kruh.

Pokračovanie celého textu  si môžete prečítať v knihe :
Posolstvá Lásky 2. časť – Vyššie princípy Vesmírnych zákonov 
https://506688.myshoptet.com/posolstva-lasky-ii-cast-vyssie-principy-vesmirnych-zakonov/

FAITH AND EXPECTATION – Part 1.
More in English in PDF

FAITH AND EXPECTATION – Part 2.
More in English in PDF

FAITH AND EXPECTATION – Part 3.
More in English in PDF

Výtvarné dielo je uverejnené so súhlasom autorky Zuzany Minarčíkovej.
Výtvarné dielo podlieha ochrane autorských práv. Akékoľvek jeho kopírovanie či použitie cudzou osobou bez súhlasu autorky sa považuje za ich porušenie.
V prípade Vášho záujmu o obraz kontaktujte autorku na jej stránku na FB: https://m.facebook.com/Malovanky11/?ref=bookmarks
alebo na mail: zuzana.minarcikova85@gmail.com

Pridaj komentár