Manipulácie a nerovnocennosť – 1.časť

Práve PÝCHA stojí energeticky za tým, že VY SAMI – ako ľudské bytosti,  nedokážete v súčasnosti tú  ROVNOCENNOSŤ vôbec žiť a to je ten prvopočiatočný impulz, ktorý to vytvoril.
Je to v podstate o tom, či sa na pohár pozeráte tak,  že je poloplný alebo poloprázdny.

Ak sa ľudská bytosť  na ten pohár pozerá s pocitom, že je poloprázdny, tak má v nevedomí veľmi silne uloženú energiu pýchy chamtivosti, pretože práve tou energiou slova „poloprázdny“ tvorí energeticky, že má málo a chce viac.
Paradoxne práve týmto uhlom pohľadu sama pre seba vytvára ten nedostatok, že má málo.
Tejto ľudskej bytosti chýba  v živote pokora a vďačnosť za tie najmenšie veci, ktoré život ponúka a vtedy sa stáva, že tá duša a tá ľudská bytosť, ktorá je takto nastavená sa v tej podstate potom nevie priblížiť sama k sebe.
Toto všetko ide z nevedomých rovín tej ľudskej bytosti a súvisí to s tým, čo ona vytvorila sama v sebe  v minulých životoch a nemá to tu a teraz vedomé, ale  je to  hlboko zapísané v jej podvedomí.
Ale uvedomte si, že  je veľmi tenká hranica medzi vedomím a nevedomím.
Z nevedomia vyťahuje veci ego.  A v tej egoistickej stránke ľudskej bytosti to potom všetko je, ale ona vôbec nerozmýšľa nad tým odkiaľ to prichádza. 
Je to pre ňu veľmi pohodlné a ona potom neprijíma svoju zodpovednosť za to, ako sa rozhoduje, ani za to, ako koná a ani za to, ako energeticky tvorí svojimi myšlienkami a vedome-nevedome  potom prenáša svoju zodpovednosť na tých druhých.
Pokračovanie celého textu v priloženom súbore „PDF“

VIAC v „PDF“

Výtvarné dielo je uverejnené so súhlasom autorky Zuzany Minarčíkovej.
Výtvarné dielo podlieha ochrane autorských práv. Akékoľvek jeho kopírovanie či použitie cudzou osobou bez súhlasu autorky sa považuje za ich porušenie.
V prípade Vášho záujmu o obraz kontaktujte autorku na jej stránku na FB: https://m.facebook.com/Malovanky11/?ref=bookmarks
alebo na mail: zuzana.minarcikova85@gmail.com