Posolstvo mieru

Aby ste ako ľudské bytosti opäť mohli šíriť Lásku a žiť Lásku na Zemi, vy samy sa potrebujete naplniť Láskou. Práve preto vám pomáham rozpúšťať nánosy bolestí, neodpustení a pocitov vín, ktoré ste si samy v sebe v línii času vytvorili a uložili.
Uvedomte si v tomto procese silu Lásky a milosti Odpustenia, ktorá prichádza bez podmienok v okamihu vášho pochopenia a prijatia. Zmeniť môžete len to a jedine to, čo prijmete a vtedy sa Láska dáva bez podmienok a v milosti Odpustenia sa tie negatívne energie transformujú na Lásku
Čím viacej energií v sebe dokážete transformovať na Lásku, tým viacej vnímate Lásku v sebe samých a dokážete zostať v Pokoji a Mieri. Len v Mieri je možný posun a pokrok vpred, a to platí rovnako pre jednotlivca, ako aj pre celú ľudskú spoločnosť. 
Ak máte v srdci MIER, dokážete znásobovať Lásku v sebe samých a tou Láskou priviesť na cestu Lásky aj druhé ľudské bytosti. A táto Láska im potom pomôže, aby sa aj ony naučili odpúšťať a raz aj ony vytvoria samy v sebe MIER.
A toto je KVET ŽIVOTA.
Toto je prelínanie a spájanie energie v kruhoch a kvetoch života, kde v tých prienikoch je Láska. 
Rovnako to však platí, aj keď pôsobí  na ľudské bytosti strach a pýcha. Preto som vám povedal, že strach a pýcha dokážu rodiť samé seba. A rovnako sa rodia a znásobujú v kruhoch, pretože kvet života je základnou matricou tvorenia.
Všetko je energia, a tak sa všetko v celom Vesmíre tvorí v kruhoch. 
Pokračovanie celého textu v priloženom súbore „PDF“.

VIAC v „PDF“

Popis k obrázku:
SZ – Slobodná vôľa a Zodpovednosť
TT- Tolerancia a  Trpezlivosť
RE- Rešpekt a Empatia
SM – Súcit a Milosrdenstvo
LN – Láskavosť a neha
PP – Porozumenie a Pochopenie
VD – Viera a Dôvera
PU – Pokora a Úcta
O – Odpustenie
R – Rovnocennosť
Z – Zmierenie
M – Mier
L – Láska