Prenesený pocit viny

Ten prenesený pocit viny,  ktorý tá ľudská bytosť prijala, nemusí vždy patriť len jednej ľudskej bytosti, ale ona ho môže prijať od ľubovoľného počtu ľudských bytostí, ktoré na ňu ten prenesený pocit viny prenášajú. Práve preto je to tak energeticky náročné a vyčerpávajúce pre ľudskú bytosť, ktorá ten prenesený pocit viny  prijme za svoj vlastný.
Keďže je to energia, ktorú v tom živote nevytvorila ona sama, ale ju len prijala, tak podľa Vesmírneho zákona zachovania energie, v tom živote s tým nedokáže vôbec nič urobiť. Nedokáže s tou energiou vôbec pracovať, nedokáže ju zmeniť, ale práve tým,  že tú ľudskú bytosť takýmto spôsobom tá energia toho preneseného pocitu viny zviaže, nedokáže ju v tom konkrétnom živote, v ktorom ju prijala na seba, ani vrátiť späť tej ľudskej bytosti alebo tým ľudským bytostiam, od ktorých ten prenesený pocit viny na seba prevzala.
Doslova v tom živote stojí na jednom mieste.
Naozaj to tak je, lebo ten prenesený pocit viny je tak nesmierne ťažký, že jej v tom živote nedovolí urobiť pohyb, a to žiadnym smerom. Tá ľudská bytosť je doslova ťarchou a tiažou toho preneseného pocitu viny prinútená stáť ako prikovaná na tom jednom mieste.
V tom konkrétnom živote ako takom potom už neurobí žiadny vývoj.
Nikam sa nepohne.
Ťarcha toho prijatého a preneseného pocitu viny jej to nedovolí.

„pokračovanie celého textu  si môžete prečítať v knihe Posolstvá Lásky IV. časť – Strom života v kvete života“

Objednať knihu si môžete tu:
https://506688.myshoptet.com/posolstva-lasky–4-cast-strom-zivota-v-kvete-zivot/
alebo prostredníctvom emailovej adresy: posolstvalasky@gmail.com

Kniha Posolstvá Lásky 4.časť – STROM ŽIVOTA V KVETE ŽIVOTA

One thought on “Prenesený pocit viny

  1. Citim sa pozehnana a plna milosti, ked prijimam Posolstva lasky. Dakujem vrucne za dary a zelam si, aby som Tu a TERAZ ich dokazala pochopit, prijat a zit kazdou bunkou a stali sa mojou nerozdielnou, nedelitelnou a neoddelitelnou sucastou. Katka

Pridaj komentár